Rentefrit lån

Her på siden vil du kunne finde flere forskellige lån der tilbyder et rentefrit lån. Af disse kan blandt andet nævnes ferratum, vivus, simbo og Lendon. Disse lån har det tilfælles at de alle sammen har en rentefri periode på omkring 30 dage. Så hvis du kan betale lånet tilbage inden 30 dage, så kan du undgå at betale renter.

Klik blot på “Lån nu”, så bliver du videresendt til den respektive låneudbyder.

Hvad er et rentefrit lån?

Et rentefrit er som du nok allerede har gættet, et lån hvor du som låntager ikke skal betale renter. Dette er en ret sjælden lånetype, da det jo er renterne lånevirksomhederne tjener penge på. Derfor vil der være meget få steder hvor du kan optage et lån der er helt uden renter og hvis du finder et, så er det ofte kun et rentefrit lån over en vis periode.

De lån der optræder på vores liste med et rentefrit lån, er lån der typisk har en periode på 30 til 60 dage, hvor der ikke løber renter på dit lån. Efter denne periode bliver der tilskrevet renter medmindre du har valgt at indfri lånet. Oftest vil denne mulighed for ikke at få tilskrevet renter kun være muligt den første gang du benytter dig af at låne hos den låneudbyder du har valgt, da det ellers hurtigt kan blive urentabelt.

Rentefrit lån i diverse butikker

Et rentefrit lån kan du nogen gange være heldig at optage i forbindelse med køb af et produkt i diverse butikker. Butikker som elgiganten, bilka og andre større butikker har ofte et samarbejde med en af de større låneudbydere, som kan se en fordel i at tilbyde rentefrit lån, da det kun giver dem mulighed for at nå en større brugerbase.

Man skal dog altid være opmærksom på om der reelt set er “renter” på i form af diverse gebyrer. Det kan være etableringsgebyrer, betalingsgebyrer og andre typer af omkostninger forbundet med et lån, som evt. bliver væltet over på dig at skulle betale.

Gode råd inden du optager et rentefrit lån:

  • Tjek længden på den rentefri periode og overvej om du kan nå at betale det tilbage inden der tilskrives renter
  • Undersøg ÅOP og renter efter udløb af den rentefri periode

Der er selvfølgelig gode grund til at lede efter et rentefrit lån, men du skal bare huske på at der sjældent er ting der er gratis og den rentefri periode bliver ofte afløst af meget høje renter, hvorved det måske reelt set kan være et bedre alternativ at optage et mere “almindeligt” lån, hvor renterne er mere overskuelige.

Andre læste også:

  • Skousen Rentefrit Lån
  • Rentefrit Lån Hos Elgiganten
  • Rentefrit Lån Computer