Quick lån

Du finder her en nem og overskuelig oversigt over de bedste quicklån, fra de bedste udbydere i Danmark. Du søger nemt et lån ved trykke på den grønne knap ”ansøg nu”.
Vi anbefaler altid at ansøge flere forskellige lån, så du kan finde det, der passer bedst til dig og din økonomi. Du vil i de fleste tilfælde have pengene stående på din konto inden for 2-4 hverdage. Dette afhænger dog meget af, hvilken låneudbyder, du bruger.

Gode tips til Quicklån

Der er desværre mange der kommer galt af sted, når de foretager et quick lån. Det kan du undgå ved at tage nogle simple forholdsregler. Vi anbefaler altid, at du til en start søger flere forskellige lån fra flere udbydere. Dette er en god idé, da du efterfølgende kan sammenligne de forskellige og så finde frem til det bedste for dig. Dette koster ikke noget, og du har ikke bundet dig, før du indgår en aftale med et selskab.

Det er også altid en god idé at kigge på renten, løbetiden samt den årlige opgørelse i procent. Dette giver et godt tegn på, om du har penge til at betale dit lån tilbage. Det er også altid en god idé at have et realistisk budget, så du ved, du har råd til at betale dit lån tilbage. Det altid en god idé at have lidt penge tilbage efter, du har betalt af på dit lån, så du også har til andre ting imens.

Se altid på ÅOP’en for quicklån

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det er en sats i procent, der fortæller dig omkostningerne på dit lån. Det gælder blandt andet, stiftelsesomkostinnger og renter. Der er desværre mange der ikke kender denne betegnelse, og det betyder at mange vælge et lån, som de ikke kan betale tilbage. Dette er rigtig ærgerligt, da det kunne være undgået ved at kende betegnelsen.
En gennemsnitlig ÅOP ligger på 10-35% alt afhængig af udbyderen. Vi anbefaler altid at kigge på ÅOP’en, da den giver et retvisende billede af, om du har råd til at foretage lånet.

Billige Quicklån

Vi har hos onlinelaanene.dk samlet alle de billigste quick lån og gjort det nemt og overskueligt for dig at sammenligne de forskellige lån. Med denne lånetype kan du hurtigt få lidt mere luft i dit budget, så du får penge til at indfri dine drømme. Det behøver ikke at være så dyrt at optage et quick lån.
Dog vil renterne og den årlige opgørelse i procent oftest være højere end ved et ganske normalt banklån, men tilgengæld skal du ikke stille nogle ting i sikkerhed. Det gør det overkommeligt for mange at foretage et lån, og det er da også derfor, at denne låneform er blevet så populær blandt mange unge mennesker.

De bedste råd

  • Ha’ et realistisk budget
  • Sammenlign altid flere lån
  • Søg som minimum 3 lån
  • Vælg et lån med lav ÅOP

Quick lån – hvad er det?

Et quicklån er som navnet antyder et hurtigt lån. Faktisk kan du i mange tilfælde have pengene stående på din konto inden for blot et par dage. Det er nemt at søge, og du kan søge online, og hos mange udbydere skal du blot kvittere med dit nemid. Modsat et traditionelt banklån, skal du hos langt de fleste selskaber ikke stille nogen sikkerhed i form af bil, hus eller andet af værdi. Det gør det nemt for dig at søge et lån og hos de fleste udbydere er de eneste krav, at du skal være over 18 år, og du må ikke være registreret i RKI.
Mange tror helt fejlagtigt, at det er dyrt at søge et quicklån, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Det gode er, at du nemt kan forhøre dig på flere forskellige lån og på den måde finde det bedste for dig.

Fordelene

Der er mange fordele ved at tage et quicklån. Du kan have dine penge hurtigt, og du har derfor råd til at indfri dine drømme hurtigt. Det kan være, at du gerne vil på ferie, eller at du har fundet en ting, som du bare må have. En af de andre fordele er, at der som sådan ikke rigtig er nogle krav, når du låner penge på denne måde. Det eneste er, at du skal være over 18 år, og så må du ikke være registreret i RKI. Dette kan dog godt variere lidt fra udbyder til udbyder.
En anden fordel er, at du hos de fleste selskaber kan have pengene stående på din konto allerede efter få dage. Modsat skal du med et banklån heller ikke fortælle, hvad du bruger dine penge til.

Onlinelaanene.dk sammenligner kun lån fra forskellige udbydere. Vi yder på ingen måde økonomisk rådgivning. Vi forbeholder os retten til fejl og mangler, da vilkår med mere for lån kan blive ændret uden varsel. Derfor er det altid udbyderens betingelser og priser, der er i de gældende.

Læs også: 

  • Quick Lån Med Lav Rente
  • Quick Lån Uden Nemid
  • Quick Lån Uden Renter