Mobillån

Vi har lavet en liste over de absolut bedste mobillån i Danmark lige her på denne liste. Det tager ikke mere end 2 minutter at ansøge om et lån og få et svar i din email indbakke. Du kan have et mobillån udbetalt samme dag som du ansøger om det, så hvis du har brug for et mobillån er det nemt og hurtigt at ansøge om det online.

Det er altid en god idé at ansøge om et mobillån hos flere forskellige udbydere for bedre at kunne sammenligne vilkårene og dermed vælge det bedste mobillån for dig.

Hvad er et mobillån?

Et mobillån er et lån der primært ansøges om online via låneudbydernes hjemmeside. Det er meningen at det skal være nemt og hurtigt at ansøge om et mobillån, og de forsøger at være et alternativ til bankerne. Den nemme ansøgningsproces og høje godkendelsesrate modsvares som regel af højere renter og gebyrer end man normalt ville få, hvis man gik igennem en bank. Der er derfor både fordele og ulemper ved mobillån, som man som forbruger bør være opmærksom på inden man vælger at optage et mobillån.

Fordele ved et mobillån:

Et mobillån har flere forskellige fordele. Dem vil vi gennemgå i dette afsnit.

Nem ansøgning

Et mobillån har en nem og hurtig ansøgningsproces. Det tager sjældent mere end 5 minutter at ansøge om et mobillån. Det eneste man skal gøre er at udfylde de påkrævede informationer på hjemmesiden og afslutte processen med at underskrive med NemId. Dette gør det også nemt at ansøge om flere forskellige mobillån på samme tid, så man kan vælge det bedste lån i forhold til de vilkår låneudbyderne tilbyder.

Høj godkendelsesrate

Mobillån har ofte en meget høj godkendelsesrate i forhold til bankerne. Derfor vil langt de fleste med en forholdsvis sund økonomi kunne optage et mobillån.

Ingen sikkerhed og der bliver ikke stillet spørgsmål

De fleste mobillån har ingen krav om at du skal stille sikkerhed, hvilket også bidrager til den høje godkendelsesrate. Samtidig vil du aldrig blive spurgt om hvad pengene skal bruges til når du ansøger om et lån, hvilket for mange er meget rart.

Ulemper

Der er selvfølgelig også en del ulemper ved at optage et mobillån, som man selvfølgelig også skal tage højde for. Dem gennemgår vi i dette afsnit.

Høje renter og gebyrer

Fordi at der er så høj en godkendelses procent, er låneudbyderne nødt til at have forholdsvis høje renter og gebyrer. Der vil altid være nogen der ikke kan betale deres lån tilbage, så den risiko har de regnet ind i lånets vilkår. I realiteten skal dem der rent faktisk betaler deres lån tilbage, betale for alle dem der ikke kan eller vil betale tilbage.

For nemt at få et lån

Selvom det også er en fordel for nogen, kan det også være en ulempe for dem som ikke kan finde ud af at holde styr på deres økonomi. Mange ender ofte i en negativ spiral og kan ikke betale noget som helst tilbage. I stedet optager de flere og flere lån og sætter sig selv i en helt og aldeles uoverskuelig situation.

Det er i sidste ende op til den enkelte at have styr på om der er råd til at optage et mobillån. Så husk for guds skyld at lægge et budget så du bedre kan vurdere om der er plads til det i budgettet.

Andre læste også: 

  • Mobillån 4000