Minilån

Her finder du en oversigt over de bedste online minilån. Vi har samlet de bedste lån fra de mest kendte danske låneudbydere. Du ansøger lån ved at klikke på den grønne knap ”Lån nu”.

Vi anbefaler altid, at du søger flere lån, så du har mulighed for at sammenligne og finde det, der passer dig bedst. Dette forpligter naturligvis ikke, før du har underskrevet en aftale med et selskab. Fra du ansøger vil der i de fleste tilfælde gå 1-2 dage, før du har pengene.

Billige minilån

Mangler du penge til at indfri dine drømme? Med et minilån, kan du let og hurtigt få lidt luft i budgettet, så der er penge til det, du ønsker dig. Vi har hos Onlinelaanene samlet nogle af de billigste minilån, du kan finde på internettet.

Mange er desværre af den opfattelse, at det er meget dyrt at tegne et minilån. Det behøver det egentlig ikke at være. Du skal nemlig i modsætnig til et banklån ikke stille sikkerhed for dit lån i form af hus eller bil.

Dette betyder, at du altså kan låne penge, selvom du bor til leje og ikke har nogen bil. Dog vil renterne og de årlige omkostninger i procent være højere end ved et banklån, ligesom tilbagebetalingstiden oftest også vil være kortere. Dette kan du dog læse meget mere om under de specifikke lån. Her kan du få et overblik over alle de krav, du skal opfylde for at kunne låne.

Minilån og ÅOP

Mange er ikke klar over, hvad ÅOP står for. Det bør man vide, da det fortæller hvad omkostningerne ved et lån er.
ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det inkluderer alle udgifterne, der er ved dit minilån. Det gælder alt lige fra renter, omkostninger ved stiftelse og så videre.

Vi vil altid anbefale at kigge på ÅOP’en, når du foretager et lån. Det er af denne grund også en fremragende ide at ansøge flere forskellige steder, så du kan sammenligne, når du har modtaget de nærmere specifikationer. Satsen vil typisk være på 10-35% alt afhængigt af lånet samt udbyder.

Fordelene ved et minilån

Det er ikke uden grund at minilån er blevet så populære, som de er. Det er lynhurtigt at låne penge – faktisk kan du i de fleste tilfælde have pengene 1-2 dage efter, du har søgt om lånet. En anden fordel er at du ikke skal stille nogen økonomisk sikkerhed for dit lån i form af bil, hus og så videre. Det betyder at alle i princippet kan låne, og det er en af grundene til at denne låneform er så populær blandt unge mennesker. Bemærk dog at du ikke må være registreret i RKI for at blive godkendt.

Med et minilån kan du kort sagt få penge til at indfri dine drømme!

De bedste råd til minilån

  • Ansøg lån hos 2-5 udbydere
  • Læg et realistisk budget
  • Sammenlign flere minilån
  • Gå efter lånet med lavest ÅOP

Tænk dig om inden du foretager et minilån

Desværre kommer rigtig mange galt af sted, når de foretager et minilån. Mange glemmer desværre at være realistiske omkring lånet, og mange gange ender med at skulle betale flere penge hver måned, end de har til rådighed. Derfor er det en god idé at vide, hvor mange penge du har behov for, for at kunne tilbagebetale dit minilån. Vælg et lån der er realistisk, som du ved du kan betale tilbage. Det er også en rigtig god idé at have budget, så du er sikker på, at du har de penge, du skal bruge.

Søg altid flere minilån

Noget mange desværre glemmer er, at det er 100% uforpligtende at søge om flere minilån på en gang. Hvorfor skal jeg gøre det? Du skal ganske enkelt søge om flere lån på en gang for at kunne sammenligne de forskellige lån samt finde det, der matcher dine behov bedst muligt. Hos Onlinelaanene anbefaler vi, at du altid søger 2-5 forskellige lån, så du har noget at sammenligne med.

Når du skal sammenligne lånene, er det en god ide at kigge på renteprocenten, ÅOP’en samt tilbagebetalingstiden. Husk vælge et lån, der er realistisk for dig at betale tilbage. Dette kan du blandt andet få styr på ved at ligge et realistisk budget for tilbagebetalingen.

Onlinelaanene.dk yder på ingen måde nogen form for økonomisk rådgivning, og vi præsenterer og sammenligner kun forskellige lån fra forskellige udbydere. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, da betingelser og priser hos de forskellige udbydere oftest ændres helt uden varsel. Samtidig påvirker din kreditvurdering ting som rentesatser og så videre. Derfor vil det altid være låneudbyderens betingelser samt priser, der gælder.

Læs også: 

  • Mini Lån På Dagen
  • Mini Lån 500