Mikrolån

Vi har her lavet en nem og overskuelig oversigt over lån og låneudbydere til dig, der gerne vil have et mikrolån. Når du har fundet et lån, du gerne vil søge, kan du klikke på den grønne knap ”Lån nu”. Du vil nu blive viderestillet til den respektive låneudbyder, hvor du kan søge om lånet.

Husk at det er helt uforpligtende at ansøge flere forskellige lån. Det kan faktisk være en rigtig god ide, så du kan sammenligne og dermed finde det bedste for dig.

Mangler du penge til at indfri dine drømme, er det nemt og hurtigt at få et mikrolån online, og du kan ansøge om et lån direkte på ovenstående udbyderes hjemmeside. Når du har søgt et lån, vil der i de fleste tilfælde ikke gå mere 1-5 hverdage til pengene bliver udbetalt. Dette kræver naturligvis, at du er blevet godkendt til lånet. En anden god ting er, at næsten alle kan få et mikrolån online. De mest gengående krav er blot, at du skal være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI. Kraven kan være forskellige fra udbyder til udbyder, og det er altid en god ide at tjekke op på de specifikke krav.

Du behøver ikke at fortælle, hvad du skal bruge dine penge til, som du vil opleve at skulle ved et helt traditionelt banklån. Det er mange rigtig glade for, og det er en af grundende til, at denne type lån er blevet så populær, som den er. Ydermere skal du heller ikke stille nogen sikkerhed, som for eksempel din bil eller dit hus. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis behøver at eje en bil eller hus for at kunne låne. Dette betyder dog også, at renten er højere end ved et almindeligt lån i banken. Hos de fleste låneudbydere skal du blot underskrive låneaftalen med dit NEMID.

Hvad betyder ÅOP?

ÅOP er for mange en ubekendt betegnelse, og det er desværre også årsagen til at mange havner i RKI, da de vælger et alt for dyrt lån, hvor de ikke kan betale penge tilbage. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Det er en procentsats der inkluderer alle de omkostninger, der er ved lånet. Går du efter en lav ÅOP, når du gerne vil have et mikrolån, er du godt på vej til at finde et billigt lån.

Det er en procentsats, der kan variere meget alt efter hvilken udbyder du vælger at benytte. Den vil dog typisk ligge på mellem 10 og 40%.

Gode råd når du vil have et mikrolån

Vi anbefaler altid, at du ansøger om 3-5 forskellige lån, så du kan få de helt præcise specifikationer og priser. Det er helt gratis indtil du underskriver en aftale med en udbyder. Når du har sammenlignet de forskellige specifikationer og priser, er det en rigtig god ide at gå efter et lån med en lav årlig omkostning i procent samt med en lav række. Gør du det, er du godt på vej mod at vælge et billigt lån.

Vi anbefaler også, at lægge et fornuftigt budget, der kan gøre det let for dig at betale lånet tilbage. Det er altid en god ide at have lidt penge tilbage, når lånet er tilbage, så månederne ikke bliver alt for kedelig, og at du ikke kan tillade dig at lave nogle andre ting, mens du betaler tilbage.

Gode råd når du skal ansøge om et mikrolån

  • Læg et realistisk budget
  • Sammenlign forskellige lån
  • Ansøg om 2-4 lån
  • Gå efter lav rente og ÅOP

Vi sammenligner kun priser og specifikationer på lån. Udbyderen kan ændre oplysningerne uden varsel, og vi tager derfor forbehold for fejl og mangler. Det er altid udbyderens priser, der gælder.

Anden læsning: 

  • Mikrolån Definition
  • Mikrolån Til Iværksættere
  • Mikrolån Århus
  • Sms Mikrolån