Lån Penge Trods Rki Og Kontanthjælp

Lån penge trods rki og kontanthjælp? Det er uden tvivl enormt svært at låne penge, hvis man er registreret i RKI og samtidig er på kontanthjælp. Der er ikke så meget at gøre ud over at ansøge forskellige låneudbydere og se om de vil give dig et lån. Hvis du bliver godkendt til et lån, vil renterne typisk være meget høje fordi der er stor risiko ved at låne dig penge.

Du kan også prøve at finde et lån i et andet land.

Danske lån

Hvis du står registreret i RKI eller modtager kontanthjælp, har du meget begrænsede lånemuligheder. Ikke kun i banken men også hos udbyderne af kviklån, sms lån og forbrugslån. Der findes dog forhandlere, der stadig giver tilladelse til at låne mindre beløb. Typisk har disse lån dog en kort løbetid, samt høje renter og gebyrer. Her på siden kommer vi til at behandle lån trods RKI og kontanthjælp, ligesom vi også kommer ind på, hvorfor det måske ikke altid er den bedste idé at låne.

Lån trods RKI og kontanthjælp er dyrere

Når du skal optage et lån, skal du igennem en kreditvurdering. Ved en kreditvurdering tager lånefirmaet stilling til, hvor gode muligheder du har for at betale dit lån tilbage igen. Når du står i RKI, skylder du i forvejen penge til nogle kreditorer, og derfor anses det som et faresignal hos mange udbydere. Det er i øvrigt ikke kun låneudbydere, der ikke er så glade for at handle med RKI-registranter. Det kan også være svært at lease en bil, få internet og så videre. Selvom du står i RKI, kan du sagtens have et fint rådighedsbeløb. Det er også derfor, at nogle udbydere stadig udbyder lån trods RKI.

Hvis du modtager kontanthjælp, er situationen lidt en anden. Her vil din indkomst med stor sandsynlighed kun lige kunne dække dine leveomkostninger. Derfor vil der ikke være penge til betale et lån tilbage igen. Hvis du får lov at låne, er det kun mindre beløb, og løbetiden er som regel meget kort. Renterne og gebyrerne er høje, så derfor er det ikke altid den bedste forretning for dig.

Når et lånefirma laver en kreditvurdering, kigger de på en række forskellige ting. De mest almindelig ting er:

 • Alder
 • Indkomst
 • Statsborgerskab
 • Årsopgørelser (ved større lån)

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Hvis du har oplevet at få afslå på dine låneansøgninger med den begrundelse, at du står i RKI, så vil den eneste vej for dig være at komme ud af RKI. Som udgangspunkt er der to måder at komme ud af RKI på. Den første måde er at betale din gæld ud til den kreditor, der har registreret dig i RKI. Står du i RKI, ved du helt sikkert i forvejen, hvilken af din gæld der er i RKI. Ved du ikke det, kan du kontakte RKI og få et overblik. Selvom du skylder andre kreditorer penge, er det ikke sikkert, at denne gæld står i RKI. Den anden måde kan være relevant at kende til, hvis du skylder et større beløb væk. Gæld kan nemlig maksimalt være registreret i RKI i 5 år. Herefter vil den blive fjernet. Husk at det ikke skal blive en sovepude, at gælden forsvinder fra RKI efter 5 år. Du har jo stadig gælden, der skal betales af.

Er det en god idé at låne trods RKI og kontanthjælp?

Det vil for langt størstedelen ikke være den bedste idé at tage et lån trods registrering i RKI og at være på kontanthjælp. Dette gælder særligt, hvis du ønsker at tage et kviklån, SMS lån, forbrugslån eller for den sags skyld et lån i banken. For at tage et lån, kræver det, at du har et fornuftigt rådighedsbeløb at tage af. Det kan nemlig hurtigt koste fra 500 og op til 2000 om måneden at afdrage på et lån. Ligeledes kommer du også til at betale mere for lånet, end de penge du rent faktisk låner. Det gør du gennem renter og gebyrer. Er du i RKI, vil det typisk give bedre mening for dig at betale din udestående gæld af først. Er du på kontanthjælp vil din indkomst sjældent kunne bære at betale gælden tilbage igen.

Vigtigt: Sådan finder du et godt og billigt lån

Uanset om du skal låne trods RKI og kontanthjælp eller blot ønsker at låne penge, kræver det sit forarbejde at finde et godt og billigt lån. I de nedenstående punkter kommer vi ind på, hvordan du finder et godt og billigt lån.

1. Hvad er mine behov?

Inden du går ud at låner penge, er det ekstremt vigtigt at kende til dine lånebehov. For at kende til dine lånebehov, skal du som minimum kunne svare på følgende spørgsmål.

 • Hvor meget skal jeg låne?
 • Hvor hurtigt kan jeg betale pengene tilbage?
 • Hvad er mit rådighedsbeløb?

Kan du svare på ovenstående spørgsmål, kender du din økonomi godt, og kan vælge dit lån på baggrund af dette. Ovenstående spørgsmål skal du kunne besvare uanset, om du skal låne trods RKI og kontanthjælp eller ikke.

2. Ansøg altid flere lån

Vi anbefaler altid at ansøge en 3-4 forskellige lån. Årsagen til at du skal gøre det er, at du aldrig kender de faktiske lånevilkår, før du er blevet godkendt til lånet. Lånevilkårene fastsættes nemlig ud fra din kreditvurdering, som vi var inde på først i guiden her. Det er primært gebyrerne og renten, der fastsættes ud fra din kreditvurdering. Løbetiden på lånet kan også blive påvirket. Ved at ansøge flere forskellige steder, kan du hurtigere danne dig et overblik og finde den låneudbyder med de bedste lånevilkår til dine behov.

3. Sammenlign lån trods RKI og kontanthjælp

Du skal altid gøre dig selv den tjeneste at læse låneaftalen. Uanset om det er et almindeligt lån eller et lån trods RKI eller et lån trods kontanthjælp. Når du skal sammenligne lån, er der nogle nøgletal, du skal have øje for. Selvfølgelig skal du kigge på renten, men det er også essentielt at kigge på ÅOP, eventuelle gebyrer og kreditomkostningerne. Ved at kigge på ÅOP og kreditomkostninger, får du nemlig alle omkostningerne ved lånet. ÅOP giver dig dem i procent, og kreditomkostningerne giver dig dem i kroner og øre. Fejlen ved kun at kigge på renten er, at der som regel er nogle gebyrer på lånet, og de bliver jo ikke medtaget i renten. Ved lån trods RKI og kontanthjælp, udgør gebyrer oftest en stor del af lånet. Derfor kan det føre til ubehagelige overraskelser, hvis du ikke kender gebyrerne, før du underskriver låneaftalen.

Lån Penge Trods Rki Og Kontanthjælp kan du læse alt om på onlinelaanene.dk

Onlinelaanene.dk’s mission er at være den mest fyldestgørende portal for online lån. Vi arbejder konstant på at udbygge indholdet på alle vores landingsider, men indtil videre har du mulighed for at sammenligne en masse forskellige lån lige ovenfor. Yderligere information: lån penge

Lån Penge Trods Rki Og Kontanthjælp

Emner du bl.a. vil kunne læse mere om her:

 • Lån Penge Rentefrit 30 Dage
 • Lån Penge Med Cvr Nr
 • Lån Penge Få Dem I Dag
 • Lån Penge I Udlandet Med Dansk Cpr
 • Lån Penge I Udlandet Trods Rki
 • Lån Penge I Norge Som Dansker
 • Lån Penge Uden Skat
 • Lån Penge I Udlandet Som Dansker Trods Rki
 • Lån Penge Som Ledig
 • Lån Penge Uanset Indkomst
 • Brugerbedømmelse: 4.3/5 baseret på 63 anmeldelser 0