Lån penge

Du finder her en oversigt over steder hvor du kan lån penge samlet fra Danmarks største låneudbydere. Du kan bruge oversigten til at sammenligne de forskellige lån og tilmed søge dit favorit lån på ganske få minutter.

Står du og vil lån penge, findes der et hav gode og billige lånemuligheder på internettet. Vi anbefaler altid, du ansøger hos flere forskellige låneudbydere og der efter sammenligner de forskellige lån. Dette er 100% uforpligtende, indtil der er underskrevet en aftale. Du ansøger ved at klikke på den grønne knap “Lån nu”.

Står du og mangler penge til lige netop det, du drømmer om? Med et kviklån eller et forbrugslån, kan du hurtigt og nemt låne penge online og få opfyldt dine drømme!
Faktisk tænker mange, at det er rigtig dyrt at benytte sig af de såkaldte kviklån og forbrugslån. Men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være.

Med mange lån skal du ikke stille nogen sikkerhed, og derfor kan du altså søge billige lån, selvom du ikke ejer hus og bil. Det betyder også, at du kan låne helt uden om banken. Renten vil dog være en anelse højere end på et almindeligt banklån. Du kan læse meget mere om de specifikke krav for hvert enkelt lån, når du klikker dig videre til låneudbyderne. Når du har søgt billige lån, vil du oftest modtage svar inden for 1-2 dage. Dette afhænger dog af låneudbydere.

Lån og ÅOP?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent.

Det inkluderer alle de udgifter, der er ved dit billige lån. Det er alt lige fra gebyrer, stiftelsesomkostninger, ren ter samt de resterende omkostninger der er ved dit.
Vi anbefaler altid at kigge på ÅOP’en, når du skal lån penge. Derfor er det også en god idé at søge lån flere steder, så du kan sammenligne omkostningerne ved de forskellige lån. Ved et almindeligt forbrugslån vil de årlige omkostninger i procent oftest være mellem 5 – 25%.

Det er en betegnelse som mange ikke kender, og det fører desværre tit til at folk kommer til at vælge et lån, som de desværre ikke har råd til. Lån penge med en ÅOP der passer til dig og dit budget. Alt andet vil være at skyde sig selv i foden.

Mange forskellige lån penge steder

Hos har vi samlet en lang række forskellige billige lån. Vi har samlet de bedste kviklån, quicklån, SMS lån og forbrugslån, og vi har inddelt lånene i de forskellige låneudbydere, hvis der er en udbyder, som du foretrækker at benytte. Vi har helt sikkert også et lån til dig, om end du vil låne 5.000 eller 350.000 kr. Vi har prøvet at samle alle lån fra de bedste danske låneudbydere, og vi har sat dem overskueligt, så du nemt kan finde det lån, der passer dig.

Vi anbefaler altid at ansøge om at lån penge hos minimum 3 udbydere, så du kan sammenligne de forskellige tilbud. Herefter er det altid en god idé at kigge på ÅOP’en for de forskellige billige lån. Det er også en rigtig god idé at sammenligne renten på de forskellige lån.

Vores råd til at lån penge

 • Søg altid lån 3 – 5 steder
 • Find det lån med lavet ÅOP
 • Læg et budget
 • Ha’ penge til tilbagebetalingen

Lån penge med omtanke

Mange kommer galt afsted, når de låner penge. Dette kan undgås med nogle enkelte forholdsregler. Brug altid din sunde fornuft, når du skal låne. Har du pengene til at betale tilbage løbende? Det er altid en god idé at have et budget at holde sig til. Så undgår man at komme i uføre. Husk også altid at gennemgå de specifikke lånekrav under hvert enkelt udbyder. Det er altid en god idé at kigge på rentesatsen og ÅOP’en, der er den årlige opgørelse i procent. Disse varierer fra udbyder til udbyder, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det. Husk det nu: Lån penge – kun hvis du ved hvad du reelt set går ind til.

Ansøg altid flere lån

Ønsker du det billigste lån, så anbefaler vi dig at søge 3-5 forskellige lån. For det første er det gratis og helt uforpligtende indtil du har underskrevet aftalen. Men faktisk kan du også spare mange penge, og det giver også en meget større gennemsigtighed i de forskellige billige lån. Det er rart at have flere lån at vælge i mellem, og det styrker dine chancer for at blive godkendt til at kunne foretage et lån. Det gør det også meget nemmere at finde det billige lån, da du nu har ÅOP’en og rentesatsen sat op i mod hinanden.

Vi yder hos Onlinelaanene.dk ikke økonomisk rådgivning, og vi præsenterer og sammenligner udelukkende steder hvor du kan lån penge. Vi tager forbehold for fejl, da betingelser og priser hos de forskellige udbydere ændres uden varsel. Samtidig vil ting som rentesatser og så videre oftest afhænge af din kreditvurdering. Husk derfor, at det altid er betingelserne og priserne, der gælder hos låneudbyderen. Lån penge – Vi har sammenlignet for dig hos Onlinelaanene.dk, så slipper du!

Læs også om: 

 • Lån Penge Straks
 • Lån Penge Santander
 • Lån Penge Nemt Og Billigt
 • Lån Penge Nu Som 18 Årig
 • Lån Penge Hurtig Og Nemt
 • Lån Penge Nu Rentefrit
 • Lån Penge Nemt 18 År
 • Lån Penge Uden Oprettelsesgebyr
 • Lån Penge Ved Nupp Dk
 • Lån Penge Express Bank