Lån penge

Du finder her en oversigt over steder hvor du kan lån penge samlet fra Danmarks største låneudbydere. Du kan bruge oversigten til at sammenligne de forskellige lån og tilmed søge dit favorit lån på ganske få minutter.

Står du og vil lån penge, findes der et hav gode og billige lånemuligheder på internettet. Vi anbefaler altid, du ansøger hos flere forskellige låneudbydere og der efter sammenligner de forskellige lån. Dette er 100% uforpligtende, indtil der er underskrevet en aftale. Du ansøger ved at klikke på den grønne knap “Lån nu”.

Står du og mangler penge til lige netop det, du drømmer om? Med et kviklån eller et forbrugslån, kan du hurtigt og nemt låne penge online og få opfyldt dine drømme!
Faktisk tænker mange, at det er rigtig dyrt at benytte sig af de såkaldte kviklån og forbrugslån. Men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være.

Med mange lån skal du ikke stille nogen sikkerhed, og derfor kan du altså søge billige lån, selvom du ikke ejer hus og bil. Det betyder også, at du kan låne helt uden om banken. Renten vil dog være en anelse højere end på et almindeligt banklån. Du kan læse meget mere om de specifikke krav for hvert enkelt lån, når du klikker dig videre til låneudbyderne. Når du har søgt billige lån, vil du oftest modtage svar inden for 1-2 dage. Dette afhænger dog af låneudbydere.

Lån og ÅOP?

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent.

Det inkluderer alle de udgifter, der er ved dit billige lån. Det er alt lige fra gebyrer, stiftelsesomkostninger, ren ter samt de resterende omkostninger der er ved dit.
Vi anbefaler altid at kigge på ÅOP’en, når du skal lån penge. Derfor er det også en god idé at søge lån flere steder, så du kan sammenligne omkostningerne ved de forskellige lån. Ved et almindeligt forbrugslån vil de årlige omkostninger i procent oftest være mellem 5 – 25%.

Det er en betegnelse som mange ikke kender, og det fører desværre tit til at folk kommer til at vælge et lån, som de desværre ikke har råd til. Lån penge med en ÅOP der passer til dig og dit budget. Alt andet vil være at skyde sig selv i foden.

Mange forskellige lån penge steder

Hos har vi samlet en lang række forskellige billige lån. Vi har samlet de bedste kviklån, quicklån, SMS lån og forbrugslån, og vi har inddelt lånene i de forskellige låneudbydere, hvis der er en udbyder, som du foretrækker at benytte. Vi har helt sikkert også et lån til dig, om end du vil låne 5.000 eller 350.000 kr. Vi har prøvet at samle alle lån fra de bedste danske låneudbydere, og vi har sat dem overskueligt, så du nemt kan finde det lån, der passer dig.

Vi anbefaler altid at ansøge om at lån penge hos minimum 3 udbydere, så du kan sammenligne de forskellige tilbud. Herefter er det altid en god idé at kigge på ÅOP’en for de forskellige billige lån. Det er også en rigtig god idé at sammenligne renten på de forskellige lån.

Vores råd til at lån penge

 • Søg altid lån 3 – 5 steder
 • Find det lån med lavet ÅOP
 • Læg et budget
 • Ha’ penge til tilbagebetalingen

Lån penge med omtanke

Mange kommer galt afsted, når de låner penge. Dette kan undgås med nogle enkelte forholdsregler. Brug altid din sunde fornuft, når du skal låne. Har du pengene til at betale tilbage løbende? Det er altid en god idé at have et budget at holde sig til. Så undgår man at komme i uføre. Husk også altid at gennemgå de specifikke lånekrav under hvert enkelt udbyder. Det er altid en god idé at kigge på rentesatsen og ÅOP’en, der er den årlige opgørelse i procent. Disse varierer fra udbyder til udbyder, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i det. Husk det nu: Lån penge – kun hvis du ved hvad du reelt set går ind til.

Ansøg altid flere lån

Ønsker du det billigste lån, så anbefaler vi dig at søge 3-5 forskellige lån. For det første er det gratis og helt uforpligtende indtil du har underskrevet aftalen. Men faktisk kan du også spare mange penge, og det giver også en meget større gennemsigtighed i de forskellige billige lån. Det er rart at have flere lån at vælge i mellem, og det styrker dine chancer for at blive godkendt til at kunne foretage et lån. Det gør det også meget nemmere at finde det billige lån, da du nu har ÅOP’en og rentesatsen sat op i mod hinanden.

Vi yder hos Onlinelaanene.dk ikke økonomisk rådgivning, og vi præsenterer og sammenligner udelukkende steder hvor du kan lån penge. Vi tager forbehold for fejl, da betingelser og priser hos de forskellige udbydere ændres uden varsel. Samtidig vil ting som rentesatser og så videre oftest afhænge af din kreditvurdering. Husk derfor, at det altid er betingelserne og priserne, der gælder hos låneudbyderen. Lån penge – Vi har sammenlignet for dig hos Onlinelaanene.dk, så slipper du!

Lån nemt og hurtigt

Du kan hurtigt og nemt finde et lån online. Du kan let ansøge på ovenstående udbyderes hjemmeside. Fra du ansøger og de forskellige lån, vil der typisk gå 2-5 dage, før du har dine penge udbetalt. Nogle gange går der endnu kortere tid. Det afhænger meget af udbyderen. Næsten alle kan låne online, og nogle af gengående krav er, at du skal være over 18 år, og så må du ikke være registreret i RKI.

En af fordelene ved at foretage denne type lån kontra et traditionelt banklån er, at du ikke skal stille nogen form sikkerhed for lånet. Du kan altså låne uden at eje bil og hus eksempelvis.

Hvad betyder ÅOP?

Når du skal skal find et lån online er det altid en god ide at gå efter et lån med en lav ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. Procentsatsen inkluderer blandt andet stiftelsesomkostninger og så videre. Det er desværre en betegnelse mange ikke kender, og derfor ender mange galt, når de skal finde et lån online.

Der er forholdsvis stor variation i ÅOP, og den endelige procentsats afhænger meget af, hvilken udbyder og hvilket lån du vælger. Går du efter den laveste rente og åop, er du godt på vej til at finde det billigste lån.

Gode råd når du skal finde et lån

Inden du låner er det godt at have helt styr på, at du nu også kan tilbagebetale dit lån. Mange ender desværre med en større gæld, fordi de vælger et forkert og for dyrt lån. Selvom 5000 kroner er et beskedent beløb, er det altid en god ide at tage forholdsregler. Vi anbefaler, at du har budget for tilbagebetalingen, så du er sikker på, at du har penge tilbage, når du har betalt lånet tilbage. Det er en god ide at have penge tilbage, så du kan tillade dig at lave forskellige ting, selvom du betaler af på et lån.

Det er altid en god ide at søge flere forskellige steder, så du efterfølgende kan sammenligne de forskellige lån og finde det helt rigtige for dig. Når du skal sammenligne er det en god ide at kigge efter en lav åop og lave renter. På denne måde bliver det nemmere for dig at finde det billigste lån.

Gode tips, når du skal finde

 • Hav et budget
 • Sammenlign altid lån
 • Ansøg om forskellige lån
 • Gå efter lav rente og ÅOP

Vi sammenligner kun forskellige lån, og derfor vil det altid være låneudbydernes oplysninger, der er gældende. De kan ændres uden varsel, og vi tager derfor forbehold for fejl og mangler.

Det er altid en god ide at ansøge om flere forskellige lån, så du efterfølgende kan sammenligne lånene. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, indtil du underskriver en aftale med en udbyder.

Gode råd, når du skal låne penge

Der er desværre mange, der låner med penge med hovedet under armen, fordi de ikke tager de nødvendige forbehold, og mange vælger et lån, der er alt for dyrt at betale tilbage. Vi kommer nedenfor med en række tips, der kan hjælpe dig til at finde det helt rigtige lån.

Først og fremmest er det altid en rigtig god ide at ansøge om flere forskellige lån fra forskellige udbydere. Det er 100% uforpligtende, og du binder dig ikke til noget som helst før du har underskrevet en aftale. Det er altid en god ide at kigge efter et lån med lavest mulig rente og ÅOP, så du ikke kommer til at sidde i et alt for dyrt lån.

Når du har fundet det helt rette lån, er det altid en rigtig god ide at lægge et realistisk budget, der hjælper dig med at lægge penge til side hver måned, så du har råd til at betale lånet tilbage. Her glemmer mange desværre at have lidt penge i overskud, så der også er plads til at lave andre ting, mens lånet afdrages.

Hvad er ÅOP?

Mange ved desværre ikke, hvad ÅOP betyder, og det kan have en afgørende betydning for, hvilket lån du skal vælge, når du vil låne penge. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent, og det er en procentsats, der fortæller hvad de forskellige omkostninger er ved lånet. Det er altid en god ide at kigge efter lån med lavest muligt ÅOP, da du så vil komme til at få et billigere lån.

Satsen for ÅOP variere meget fra udbyder til udbyder og den endelige procentsats afhænger meget af udbyder og lånet, som du vælger.

Lån penge hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt at ansøge om at låne penge. Du kan søge om lånet online, og du kan ovenfor sammenligne priser samt specifikationer. Du kan hos de forskellige udbydere ansøge, og du vil hos langt de fleste kunne have pengene stående på din bankkonto inden for 2-5 hverdage. De eneste krav der er, er at du skal være over 18 år, og så må du ikke være registreret i RKI. Disse krav kan variere en smule, og du kan læse de mere detaljerede krav under hver enkelt udbyder.

Modsat et almindeligt banklån, skal du ikke stille nogen sikkerhed for dit lån, og det er en af de mange årsager til at flere og flere unge vælger at låne penge online. Det betyder at du altså kan låne uden at skulle stille eksempelvis en bil som sikkerhed for lånet. Når du er blevet godkendt til et lån, skal du hos de fleste udbydere underskrive med dit NEMID.

Råd når du skal låne penge

 • Læg et budget
 • Sammenlign flere lån
 • Ansøg om 3-5 lån
 • Kig efter en lav rente og ÅOP

Vi yder på ingen måde nogen økonomisk rådgivning. Vi sammenligner kun forskellige lån. Vi tager forbehold for fejl og mangler, da specifikationer, renter og så videre kan blive ændret uden varsel fra udbyderen. Derfor er det altid låneudbydernes krav, specifikationer og priser, der er de gældende.

Læs også om: 

 • Lån Penge Rentefrit 30 Dage
 • Lån Penge Som 17 Årig
 • Www.Lån Penge.Dk
 • Lån Penge I Udlandet Med Dansk Cpr
 • Lån Penge Uden Skat
 • Lån Penge Trods Rki Og Kontanthjælp
 • Lån Penge Uanset Indkomst
 • Lån Penge I Norge Som Dansker
 • Lån Penge Som Ledig
 • Lån Penge Som Elev