Kassekredit

Her kan du finde forskellige virksomheder der tilbyder en kassekredit online. Vi har lagt de virksomheder der har en kassekredit øverst i vores sammenligning, men under dem vil du kunne se resten af vores udvalg af lån.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er en type af lån du kan optage, hvor du kun betaler renter hvis du udnytter din kredit. En kassekredit løber indtil du vælger ikke at betale gebyrerne der er påkrævet for at holde kreditten åben. En klassisk kassekredit i en bank koster typisk imellem 1000 og 2000 kr. om året for at være tilgængelig, uanset om du vælger at udnytte den. Online kassekreditter er oftest noget dyrere end dem du kan få i banken, men dette er fordi at de online kassekreditter har en nogen højere godkendelsesproces end hvis du går i banken. Derfor skal man betale ekstra for at modsvare den risiko virksomhederne tager på sig i form af at nogen ikke kan betale deres kredit tilbage.

Skal jeg vælge en kassekredit eller et lån?

Om du skal vælge en kassekredit eller et lån kommer an på flere ting. Hvis du ofte står i en situation hvor du lige mangler det sidste for at klare dig igennem måneden, så vil en kassekredit være en god idé. Det er selvfølgelig altid bedre at have styr på sin økonomi og spare op i stedet, men hvis man har en periode hvor det er svært at få tingene til at hænge sammen, kan en kassekredit måske være en mulighed.

Tjek altid vilkårene

Som altid når det gælder lån og kreditter, skal man selvfølgelig altid tjekke vilkårene. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis man vælger den forkerte kredit. Derfor bør du altid undersøge virksomhedernes vilkår, så du får et overblik over hvor meget du kommer til at betale tilbage. Det kan være en god idé at få lavet et budget, hvis man ikke allerede har et, så man kan få et bedre overblik over hvor meget man har råd til at betale tilbage hver måned.

Du skal vælge et lån hvis du har brug for et større beløb, da kassekreditter oftest er i størrelsesordenen fra 500 til 15.000 kr., så man kommer ikke langt i et bilkøb med en kassekredit.

Læs mere: 

  • Kassekredit Rente Beregning
  • Kassekredit Langfristet Lån
  • Beregn Kassekredit Lån
  • Kassekredit Kontra Lån
  • Kassekredit Lån Nordea