Forbrugslån

Mangler du penge til at kunne indfri dine drømme? Et forbrugslån er en nem og hurtig måde at låne penge på. Faktisk kan du i mange tilfælde få udbetalt dit lån allerede dagen efter. Det afhænger dog af, hvilken låneudbyder du benytter.
Her finder du en overskuelig oversigt over de bedste forbrugslån fra de største låneudbydere i Danmark. Du kan finde information omkring lånene her, og du kan ansøge dem nemt og hurtigt her.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån, som du kan ansøge om. Du skal ikke i banken for at ansøge om sådan et lån, det gør du hos en låneudbyder. Udbetalingen er hurtigt, og du kan i mange tilfælde have pengene inden for 3-5 hverdage. Alle kan som udgangspunkt ansøge et forbrugslån, der er dog enkelte krav, der går igen blandt mange udbydere.
Du må ikke være registreret i RKI, og du skal også være over 18 år. Det er enormt nemt at søge et forbrugslån, og du skal modsat et banklån ikke stille nogen sikkerhed for lånet. Det betyder altså, at du kan søge om lånet , også selvom du ikke har bil eller hus.

Kig på ÅOP’en

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger det forbrugslån med den lave ÅOP. ÅOP betyder ”årlige omkostninger i procent”, og betegnelsen er en procentsats, der inkludere alle de udgifter, der er ved lånet. Dette kan for eksempel være renter, stiftelsesomkostninger og alt der nu ellers måtte være.
Det sker desværre alt for ofte, at folk kommer galt af sted, fordi de ikke kender til begrebet, og de har i virkeligheden slet ikke penge til at betale lånet tilbage.

Hvem kan søge et forbrugslån

Der er modsat andre lån ikke de store krav, når du skal optage et forbrugslån. Du skal være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI. Det er også en af de store grunde til at online forbrugslån er blevet så populære, som de er. De giver dig kort sagt penge til det, du står og mangler.
Bemærk at der kan være flere krav afhængig af hvilken låneudbyder, du benytter. Dette kan du læse meget mere om, når de klikker dig videre til de forskellige udbydere.

 

Få vores bedste råd til forbrugslån

  • Hav et budget
  • Gå efter den laveste ÅOP
  • Sammenlign altid flere lån
  • Søg minimum 3 lån

Fordelene ved et forbrugslån

Der er mange fordele ved at foretage et forbrugslån, hvis du mangler penge her og nu til at indfri dine drømme. En af de helt store fordele er, at du hos de fleste udbydere har pengene allerede 1-4 dage, efter du har ansøgt. Ydermere skal du opfylde en masse krav for at blive godkendt. Du må dog ikke stå i RKI, og hos de fleste udbydere skal du være mere end 18 år. En anden fordel er, at du kan ansøge flere forskellige lån for derefter at sammenligne de forskellige udspil. Dette kan give det overblik, som man tit mangler, hvis man vil låne penge, og det bliver nemmere at finde det lån, der passer dig bedst.

Når du foretager et forbrugslån, behøver du i langt de fleste tilfælde ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån. Du kan altså ansøge og blive godkendt uanset, om du ikke har ting du kan stille som sikkerhed.

Ansøg altid flere forskellige forbrugslån

Du kan ansøge flere forskellige forbrugslån helt uforpligtende. Du binder dig først, når du har underskriver en aftale med en udbyder. Vi anbefaler at søge mellem 3 og 5 lån, så du har et realistisk grundlag at sammenligne ud fra. Når du skal sammenligne er det altid en god ide at kigge på renten samt ÅOP’en. Disse to ting giver et godt fingerpeg om, hvilket lån der er billigst. Husk altid bruge din sunde fornuft, når du låner penge.

Det kan være en rigtig god idé at have et budget, så du ved, om du har penge til at tilbagebetale det lån, som du foretager. Husk at have et realistisk beløb til at betale lånet fra, så der også er plads i budgettet til andre ting, i mens du betaler af.

Vi yder på ingen måde økomisk rådgivning. Vi sammenligner og viser kun lån. Vi tager forbehold for eventuelle fejl, da betingelser og priser hos de forskellige låneudbydere kan ændres uden varsel. Samtidig vil rentesatsen med mere for et eventuelt lån oftest være baseret på din kreditvurdering. Derfor er det altid udbyderens betingelser og priser, der gælder.

Læs også:

  • Beregn Lån Forbrugslån
  • Samle Forbrugslån Et Sted
  • Rentefrit Forbrugslån
  • Forbrugslån Uden Kreditvurdering